Nieuw spel van Google voor Chrome, Cube Slam

cube_slam_logoNa de introductie eerder dit jaar van drie spellen gebundeld onder de naam Chrome Super Sync Sports en recent nog de introductie van de spellen Roll It en Racer heeft Google nu opnieuw een geheel nieuw spel gepresenteerd specifiek voor Google Chrome.

Het gaat om het spel Cube Slam waarvan je een video hieronder kunt bekijken. Met het spel kun je tegen een vriend spelen en hierbij de videochat gebruiken zonder dat er een aanvullende plugin geïnstalleerd hoeft te worden. In het spel is het de bedoeling dat je met de kleine gele kubus drie keer het scherm van je tegenstander weet te raken waarna het scherm zal ontploffen. Tijdens het spelen kun je allerlei extra zaken ontgrendelen.

Je kunt dus altijd spelen met een vriend door een link te delen mits diegene beschikt over Google Chrome of Google Chrome OS. Later dit jaar zal het spel inclusief videochat beschikbaar gemaakt worden voor de mobiele versies van de browser. Tot die tijd kun je zonder videochat spelen op een mobiele telefoon of tablet tegen Bob de beer :-). Dit laatste kan ook op de desktop indien je geen vriend kunt vinden om tegen te gaan spelen.

Het spel is te vinden op cubeslam.com en als applicatie in de Chrome Web Store.

Lees meer over: ,