Nieuw logo voor Office 2013

Aanvankelijk werd er door Microsoft gesproken over de nieuwe versie van kantoorpakket Office als Office 15 maar inmiddels is duidelijk dat het pakket gewoon Office 2013 zal gaan heten en tevens een nieuw logo zal gaan krijgen. Het nieuwe logo dat werd ontdekt door de Chinese website Cnbeta zie je hieronder. Het is niet bekend welk bedrijf het logo heeft ontworpen dat ergens wel vergelijkbaar is met het nieuwe logo van Windows 8 dat werd gemaakt door Pentagram en een stuk simpeler is dan alle voorgaande versies.

Het is de verwachting dat de eerste beta van Office 2013 deze maand wordt uitgebracht.

Tevens is nu duidelijk dat ook de webversies van de programma's van Office een verbeterde interface zullen gaan krijgen vergelijkbaar met Office 2013, SkyDrive en Hotmail. Gebruikers zullen binnenkort waarschijnlijk een melding krijgen zoals hieronder met de keus om over te schakelen naar de nieuwe interface om deze uit te proberen.

Hoe deze aangepaste interface er precies uit zal gaan zien is nog niet duidelijk, wel is er de onderstaande vergelijking tussen de oude en nieuwe interface van Liveside.net. Het is natuurlijk wel zo dat er nog van alles gewijzigd kan worden aangezien dit alles nog in ontwikkeling is, het nieuwe logo is daarnaast nog niet officieel bevestigd door Microsoft.

Lees meer over: ,