Nieuw design voor Google Keep

Nieuw design voor Google Keep

De desktopversie van het in maart dit jaar geïntroduceerde Google Keep heeft een nieuw design gekregen, nog net op tijd voor de feestdagen. Google Keep is een service van het bedrijf waarmee je als gebruiker eenvoudig notities kunt maken evenals foto's opslaan.

Met het nieuwe design worden de notities nu volledig in de gekozen kleur getoond waar dit eerder alleen ging om een klein gekleurd balkje bovenaan de notitie. Verder zal de tekst in een notitie nu automatisch geschaald en er is een nieuw lettertype doorgevoerd.

Naast het wijzigen van het design zijn er ook een aantal kleine nieuwe featires. Zo kunnen notities nu geordend worden naar wens, iets wat voorheen nog niet mogelijk was. Er is een verbeterde zoekfunctie en er kan sneller geschakeld worden tussen actieve notities, gearchiveerde notities en een weergave met notities waarvoor een herinnering is ingesteld.

Zelf uitproberen kan door te gaan naar keep.google.com. De app voor Android kan hier in de Google Play Store worden gedownload en de extensie voor Google Chrome vind je hier.

google_keep_notities

Lees meer over: , ,