Nieuw dashboard voor beheren Google+ pagina’s

Google heeft het overzicht met Google+ pagina's voorzien van een nieuw jasje en meer informatie, het gaat om het overzicht van pagina's waar je als gebruiker beheerder van bent te zien na het klikken op Pagina's in het linkermenu. Voorheen werden pagina's in kleine blokjes getoond met de foto, titel en een link om over te schakelen naar de pagina.

In het nieuwe overzicht zijn de blokken een stuk groter geworden en wordt er meer informatie getoond. Per pagina is de ingestelde foto te zien evenals de grote foto die bovenaan een pagina staat. Rechts naast de titel staat het tellertje met notificaties, eronder staat het aantal volgers en is te zien wanneer het laatste bericht werd geplaatst.

Onderaan in het blok een link om over te schakelen naar de pagina en een link om naar het overzicht van alle beheerders te gaan. Onder de knop 'Meer' een optie om de instellingen van de Google+ pagina te openen en een link om de meldingen te openen.

google_paginas_beheren

Foto's

Dan is er nog een kleine wijziging wat betreft het bekijken van een album met foto's. Vanaf nu zal het zo zijn dat na de laatste foto in een album, dus aan het einde een overzicht wordt getoond van andere albums van de desbetreffende gebruiker die mogelijk interessant zijn om te bekijken. Daarnaast worden foto's van mensen in het geopende album getoond en een aantal populaire foto's. Een screenshot van het overzicht aan het einde hieronder.

google_plus_albums

Are you still there?

Wanneer doorgevoerd is niet duidelijk maar Google toont de onderstaande melding als je de pagina met zoekresultaten lang laat openstaan. Het klikken op de melding doet niets.

google_plus_are_you_still_there

Lees meer over: ,