Nexus S mogelijke opvolger Nexus One – update

Er gaan sinds twee weken geruchten rond over het bestaan van een opvolger van de Nexus One die gepromoot zou gaan worden als de volgende Google telefoon. Dat zou betekenen dat Google nog een poging gaat ondernemen om een telefoon te ontwikkelen die moet gaan concurreren met de iPhone. Het toestel zou volgens de geruchten worden gemaakt door Samsung.

Tot vandaag bleef het bij deze geruchten maar nu is er een aanwijzing die iets concreter klinkt. Winkelketen Best Buy ging de fout in en plaatste per ongeluk een pagina online met als titel "Pure Google" en omschrijving, "The Nexus S. Available only at Best Buy this holiday season" plus een pre-order link. Tevens was te zien dat het toestel net als de Nexus One zal worden geleverd door T-Mobile. Al gauw werd de pagina weer uit de lucht gehaald maar als dit klopt dan zou het toestel al snel worden geïntroduceerd.

Update

De website Engadget.com heeft zojuist de eerste foto's online geplaatst van de Samsung Nexus S. De foto's werden een maand geleden genomen. Google wilde niet bevestigen dat de foto's daadwerkelijk van de volgende Google phone zijn.

Lees meer over: ,