Nexus 7 van Google nu te koop in Frankrijk, Duitsland en Spanje

Vorige week plaatste de Franse website Fnac.com de tablet van Google alvast online, het was kort mogelijk om deze alvast te bestellen totdat deze optie offline werd gehaald al bleef het product wel in de webwinkel staan. Vanaf vandaag kan iedereen in Frankrijk via Google Play alvast de nieuwe tablet aanschaffen. Het gaat om beide versies, de 8 GB tablet moet 199 euro kosten en de 16 GB versie kost 249 euro. Vanaf 3 september, de datum die al eerder werd genoemd zal de tablet dan ook verkrijgbaar zijn in diverse winkels. Kopers van de tablet krijgen hier tijdelijk een voucher ter waarde van 20 euro om te besteden in de webwinkel van Google Play, bijvoorbeeld voor applicaties.

Naast Frankrijk is de tablet vanaf vandaag via Google Play ook verkrijgbaar in Duitsland. Het gaat ook hier om zowel de 8 GB als de 16 GB versie. Beide apparaten zijn net zo duur als in Frankrijk en kopers krijgen hier eveneens een tegoedbon van 20 euro om te besteden in de webwinkel. Vanaf 3 september zal de tablet ook in de winkels liggen. Wat betreft Spanje dezelfde prijzen en ook de tegoedbon van 20 euro voor kopers van de tablet.

Voor Nederland is er officieel nog geen datum waarop de Nexus 7 beschikbaar zal zijn maar volgens GSM Helpdesk zal de tablet ook hier vanaf 3 september verkrijgbaar zijn. Verder is de tablet beschikbaar in de VS, Canada, het Verenigd Koninkrijk en Australiƫ.

Lees meer over: ,