Nexus 7 tablet van Google vanaf morgen bij MediaMarkt

Op de website van Google zelf is nog geen informatie beschikbaar betreffende de beschikbaarheid van de Nexus 7 in Nederland. Vanaf maandag ligt het apparaat in Frankrijk, Duitsland en Spanje in de winkels nadat de verkoop eind vorige maand al online begon. Echter hier in Nederland moeten we toch nog even wachten tot morgen.

Althans als we de flyer van de MediaMarkt moeten geloven waarvan hieronder een screenshot. In de reclamefolder van het bedrijf staat de tablet al voor een prijs van 249 euro en rechtsboven staat dat de Nexus 7 vanaf dinsdag gekocht kan worden. Het gaat in dit geval alleen om de 16 GB versie van de tablet, de 8 GB versie wordt niet genoemd.

In de net genoemde landen krijgen kopers ook een bon van 20 euro om te besteden in de webwinkel van Google, het is niet duidelijk of kopers bij de MediaMarkt dit ook krijgen.

3G-versie

Ondertussen is er ook nieuws dat Google ergens in de komende weken een 3G-versie van de tablet zal gaan introduceren. Deze variant is qua hardware precies hetzelfde als de huidige tablet, een datum, een prijs en of deze naar Nederland komt is nog niet duidelijk.

Lees meer over: ,