Netflix in Nederland, onbeperkt series en films kijken voor 8 euro per maand

Netflix in Nederland, onbeperkt series en films kijken voor 8 euro per maand

Videodienst Netflix is vanaf vandaag in Nederland beschikbaar gekomen met series, documentaires en films. Netflix was al beschikbaar in 40 landen en in totaal heeft de videodienst op dit moment meer dan 37 miljoen leden. Uitproberen van Netflix kan een maand gratis, er dient bij aanmelding wel alvast een creditcard of een bankrekening gekoppeld te worden aan Netflix zodat na een maand gratis uitproberen het abonnement automatisch kan doorlopen voor een bedrag van 8 euro per maand. Je mag dan de videodienst gebruiken op maximaal twee apparaten tegelijkertijd, voor een bedrag van 12 euro per maand mag je de videodienst gebruiken op maximaal 4 apparaten tegelijkertijd.

Apparaten die gebruikt kunnen worden:

  • Blu-ray spelers: LG, Panasonic, Samsung, Sony, Toshiba, Yamaha
  • Computers: Mac, Windows-pc
  • Gameconsoles: PlayStation(r)3 (PS3(tm)), Wii, Wii U, Xbox 360
  • Thuisbioscoopsystemen: LG, Panasonic, Samsung, Sony
  • HDTV's: LG, Panasonic, Philips, Samsung, Sharp, Sony, Toshiba
  • Internetmediaspelers: Apple TV, Panasonic, Sony
  • Telefoons en tablets: iPhone, iPad, Android-telefoons en -tablets, Windows Mobile

Opzeggen van Netflix kan op elk gewenst moment tijdens de gratis proefperiode maar ook nadat het betaalde abonnement is gestart. Dit kan door te gaan naar deze pagina.

Direct na het aanmelden zal de vraag in beeld verschijnen om te kiezen uit een aantal favoriete series en films, op basis daarvan zal Netflix andere series en films. Bekende topseries als Game of Thrones en Breaking Bad zijn niet te vinden, wel is het eerste seizoen van Homeland te bekijken evenals zes seizoenen van Dexter. Dit terwijl Homeland binnenkort start met het derde seizoen en Dexter inmiddels bezig is met de laatste aflevering van het achtste en tevens laatste seizoen. Wel is de serie Lost volledig te bekijken evenals Sherlock en Prison Break. Veel films zijn beschikbaar waaronder Lord of the Rings, Mission Impossible 3, The King's Speech, The Expendables, Kill Bill, en Pulp Fiction. Documentaires zijn er als Food Inc., Planet Earth en Ultimate Survival.

Nederlands aanbod

Kijkend naar Nederlandse series en films kun je kijken naar alle seizoen van Flikken Maastricht en zijn films als Komt een vrouw bij de dokter, de Heineken ontvoering, Loft, All Stars 2, Gooische Vrouwen en Alles is Liefde te bekijken. Daarnaast zijn er de nodige optredens van cabaretiers te bekijken zoals Herman Finkers, Hans Teeuwen en Jochem Myjer. Er zijn ook veel kinderseries en kinderfilms beschikbaar, denk aan My Little Pony, Nijntje, De Avonturen van Kuifje en speelfilms als Kikkerdril, Ratatouille en Wall-E.

Het klikken op een serie of film start deze direct, daarna kun je instellingen wijzigen zoals ondertiteling. Het is mogelijk om een koppeling te maken met Facebook om zodoende nieuwe series en films te ontdekken. Hieronder in de screenshot een greep uit het Nederlandse aanbod dat in de komende maanden verder zal worden uitgebreid.

netflix_nl

Lees meer over: