Nederlandse kortingsbonnen voor Passbook in iOS 6

Met de nieuwe versie van iOS 6 komt ook een nieuwe applicatie genaamd Passbook om instapkaarten, toegangskaarten, waardebonnen en kortingsbonnen eenvoudig in op te slaan. Diverse Nederlandse bedrijven spelen hier inmiddels al op in.

In Nederland liet ticketorganisatie PayLogic eerder al weten gebruik te gaan maken van de nieuwe applicatie. Na het bestellen van een kaartje via PayLogic voor een concert is het niet meer nodig om deze eerst uit te printen maar kan deze eenvoudig worden opgeslagen in Passbook, het kaartje kan dan vervolgens gescand worden bij de ingang.

Koffieketen Kaldi geeft mensen met een iPhone de mogelijkheid om op de website een QR-code te scannen om zodoende eenvoudig een kortingsbon aan Passbook toe te voegen. Eventueel kan een e-mailadres invoeren om de kortingsbon te ontvangen ook op de website. De kortingsbon waarmee je een tweede gratis kopje koffie kunt krijgen bevat een barcode die in een van de winkels van het bedrijf gescand dan kan worden.

Op de website van Fashion Outlet Rosada in Roosendaal kan ook een QR-code gescand worden om een kortingsbon toe te voegen aan Passbook op de iPhone. En als laatste kan in Belgiƫ Passbook gebruikt worden om een bioscoopkaartje voor Kinepolis op te slaan. Passbook is overigens alleen beschikbaar op de iPhone met iOS 6 en niet op de iPad.

Lees meer over: , ,