Nederlandse interface LinkedIn

LinkedIn, het zakelijke netwerk is nu ook volledig in het Nederlands beschikbaar nadat de website al in het Duits, Engels, Frans, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Maleis, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Turks, Zweeds en Tsjechisch beschikbaar was. Het netwerk heeft momenteel 3 miljoen Nederlandse leden.

"LinkedIn heeft een enorme potentie om te groeien in Nederland", "Nederland is het meest actieve Europese land op LinkedIn, met de hoogste participatiegraad; we verheugen ons dan ook op het effect dat de Nederlandstalige versie met zich mee zal brengen. Onze ervaring in andere landen leert dat de komst van een lokale versie de mate van betrokkenheid voor de leden zal vergroten." aldus Lot Keijzer van LinkedIn Benelux.

Taal wijzigen

Om nu de taal van de website te wijzigen naar het Nederlands ga met je muis staan op je eigen naam bovenin en klik vervolgens in het menu op "Settings". Op de pagina klik in het onderste blok aan de linkerkant op het menu item 'Account'. Daarna komen de opties tevoorschijn aan de rechterkant, hier staat onder andere de optie 'Select your language' tussen. In de popup die daarna opent kan dan Nederlands geselecteerd worden.

Infographic

Speciaal voor de gelegenheid werd de onderstaande infographic gemaakt.

Lees meer over: