Naast iPad Mini mogelijk ook 13-inch MacBook Pro met Retina-display

Apple zal vermoedelijk volgende week dinsdag (23 oktober) de kleinere versie van de iPad gaan introduceren, de iPad Mini al moet het bedrijf nog wel uitnodigingen versturen voor het evenement, mogelijk komen deze vandaag of morgen.

De website Allthingsd.com weet nu te melden dat er op die dag nog een ander nieuw product gelanceerd zal gaan worden door het bedrijf, een 13-inch MacBook Pro met Retina-display. Het gaat dan dus om een kleinere versie van de in juni geïntroduceerde 15-inch MacBook Pro met Retina-display. Waar de 15-inch MacBook Pro beschikt over een scherm met een resolutie van 2880 bij 1800 pixels beschikt de 13-inch versie over een scherm met een resolutie van 2560 bij 1600 pixels. Veel meer details over het nieuwe apparaat zijn er nog niet al zouden er wel twee configuraties beschikbaar komen.

De 13-inch MacBook zal in ieder geval iets goedkoper zijn dan de 15-inch versie die er is vanaf 2317 euro. Overigens lekte afgelopen weekend nog mogelijke prijzen van de iPad Mini uit. Het ging om prijzen afkomstig uit het interne systeem van de Media Markt. Volgens de uitgelekte foto gaat het goedkoopste model, 8 GB met Wi-Fi 249 euro kosten.

Lees meer over: ,