Naam nieuwe iPhone gewoon iPhone 5

Er lijkt bevestiging te zijn dat de naam van de opvolger van de iPhone 4S toch echt iPhone 5 zal gaan worden en niet The New iPhone. Dit blijkt namelijk uit enkele verwijzingen die na het uitvoeren van de zoekopdracht 'iPhone 5' op de website van Apple naar voren kwamen. Aanvullend kwam er ook een verwijzing naar een nieuwe iPod Touch en een verwijzing naar een nieuwe iPod nano naar voren. Het was dan ook al de verwachting dat er vanavond ook nieuwe iPods geïntroduceerd zouden gaan worden door Apple.

Het gaat om vier zoekresultaten, onder andere is er een verwijzing naar een pagina met tips voor de iPhone 5 en een verwijzing naar naar een persbericht, in beide URL's wordt het nieuwe model iPhone 5 genoemd. Echter wie op dit moment de pagina's opent krijgt een foutmelding te zien maar dit zal vanavond na de presentatie door Apple veranderen.

Eerder dook er een foto op van de verpakking van het nieuwe toestel waarop de tekst 'The New iPhone' was te zien, dit zal zo het lijkt dan dus niet de nieuwe naam gaan worden. Op dit moment is de webwinkel van Apple al offline in verband met de lancering vanavond die zal beginnen om 19:00 uur. Vanavond zal overigens ook iOS versie 6 worden uitgebracht.

Lees meer over: , ,