#MyOscarPhoto om zelf op de rode loper van de Oscars aanwezig te zijn

#MyOscarPhoto om zelf op de rode loper van de Oscars aanwezig te zijn

Vanavond zal in het Dolby Theatre in Hollywood Los Angeles voor de 86ste keer de uitreiking van de Oscars plaatsvinden en de organisatie geeft kijkers deze editie de mogelijkheid om zelf ook min of meer vanavond op de bekende rode loper aanwezig te zijn.

Het gaat om #MyOscarPhoto waarmee je als gebruiker van Twitter een kans hebt om met een beroemdheid op de foto te gaan. Dit werkt als volgt. Eerst dient het account van de Oscars (@TheAcademy) te worden gevolgd. De tweede stap is het maken van een selfie en deze te plaatsen op Twitter met de hashtag #MyOscarPhoto en dan kan het wachten beginnen. Willekeurig zullen er geplaatste selfies worden uitgekozen en worden getoond op een groot scherm die is geplaatst op de rode loper voor het Dolby Theatre. Indien je uitgekozeen wordt dan zul je een bericht ontvangen van het account @MyOscarPhoto met een foto waarop een beroemdheid is te zien die poseert naast het scherm met je selfie.

myoscarphoto

Aanvullend op het bovenstaande heeft Twitter een overzicht gemaakt met accounts gerelateerd aan de Oscars die interessant zijn om te volgen zoals bijvoorbeeld het account @redcarpet en het account van Ellen DeGeneres die de show vanavond zal presenteren.

Lees meer over: