MTV EMA live online volgen via livestream, Twitter, Facebook en Instagram

MTV EMA live online volgen via livestream, Twitter, Facebook en Instagram

Vanavond vinden in de Ziggo Dome in Amsterdam de MTV European Music Awards plaats, het is voor het eerst sinds 1997 dat de grootste awardshow van Europa weer in Nederland is neergestreken. Diverse grote artiesten zijn aanwezig vanavond in de Ziggo Dome waaronder Katy Perry, Bruno Mars, Robin Thicke, Kings of Leon, Snoop Dogg, Miley Cyrus, Afrojack, Ellie Goulding, The Killers en ook Eminem die deze week zijn nieuwe album uitbracht en is genomineerd in de categorieën Best Male en Best Hip Hop zal aanwezig zijn.

Het is dit jaar de twintigste keer dat de muziekprijzen worden uitgereikt en daarom pakt MTV dan ook voor deze jubileumeditie groots uit. In totaal zijn er 17 prijzen te verdelen. Het is de verwachting dat tientallen miljoenen kijkers vanavond afstemmen op de muziekzender, afgelopen jaar trok de awardshow in Frankfurt nog bijna 40 miljoen kijkers.

Livestream

Wil je het gehele spektakel in Amsterdam live volgen dan kan dit uiteraard op MTV maar daarnaast zijn er verschillende livestreams beschikbaar op de website van de muziekzender. Je kunt ook op de website de awardshow live volgen vanaf 21:00 uur en op dit moment kun je al kijken naar de Red Carpet Show, de binnenkomst van alle bekende artiesten. Verder zijn er onder andere nog twee backstage livestreams. Naast de livestream doet 3FM tot 24:00 uur vanavond live verslag, de show zelf duurt ongeveer tot 23:00 uur.

Social Media

Wat betreft Twitter, Facebook en Instagram kan de awardshow vanavond live gevolgd worden op @mtvema, @mtvnl, facebook.com/MTVEMA en instagram.com/MTVEMA.

Lees meer over: ,