Mr. Jingles Google+ viert ook de vijftiende verjaardag Google

Mr. Jingles Google+ viert ook de vijftiende verjaardag Google

Google viert vandaag de vijftiende verjaardag en het bedrijf viert deze speciale gelegenheid met een spel verwerkt in een logo op de homepage en een Easter Egg verstopt in de zoekmachine. Met het spel is het de bedoeling om een zo hoog mogelijke score te behalen door de piñata zo hard mogelijk te raken met de stok, met de verstopte Easter Egg in de zoekmachine ga je even kort terug naar het begin, het jaar 1998.

Naast Google viert ook Mr. Jingles vandaag de verjaardag van Google mee zoals het belletje van de notificaties van Google+ heet. Wie naar Google gaat en rechtsboven klikt op het kleine belletje om alle meldingen te bekijken en daarna klikt op de knop 'Alles markeren als gelezen' zal een Mr. Jingles in beeld zien met een kleine taart.

Friends of mine here at work found this old photo of me from back in 1998, the same year Google started up. Yes, I know I was a bit awkward back then – but so was Google. Anyways, enjoy this retro version of me in your Notifications tray for the next day or so. Oh, and Happy Birthday, Google! 😀

Naast dit alles heeft Mr. Jingles ook zijn eigen profielfoto aangepast op Google+.

mr_jingles_google_plus_big

Lees meer over: ,