Mozilla introduceert Firefox met MSN

Mozilla heeft in een speciale versie van Firefox gemaakt die volledig in het teken staat van MSN. Na het downloaden en installeren van de browser opent het in februari gelanceerde msnNow op een vastgeprikt tabblad en tegelijk opent een tweede tabblad met MSN.com en een derde tabblad ernaast met een MSN Tour. Verder is de browser qua layout aangepast aan de kleuren van MSN en is ook het logo toegevoegd.

Als zoekmachine staat uiteraard Bing van Microsoft ingesteld wat tegenwoordig ook al standaard het geval is in Firefox voor gebruikers in de Verenigde Staten. Als laatste zijn er allerlei links toegevoegd aan de favorieten van de browser naar onderdelen van MSN.

Mozilla heeft ondanks de samenwerking met Google bijna twintig aangepaste versies van Firefox die gemaakt zijn in samenwerking met diverse partners. Zo bestaat er bijvoorbeeld naast de nieuwe versie met MSN ook een aangepaste versie van de browser waarin Twitter centraal staat, bestaat er een versie die draait om zoekmachine Bing en zo is er ook een versie waarin de Russische zoekmachine Yandex is ingesteld als standaard.

Lees meer over: , , , , ,