Morgen start Life in a Day filmexperiment YouTube

Morgen is het zover, de dag van het filmexperiment Life in a Day. De videowebsite roept alle gebruikers op om op 24 juli aanstaande een moment uit hun leven van die dag op film vast te leggen. Het doel van het project is om een eerste, volledig door gebruikers samengestelde, op één dag geschoten, documentaire te maken. YouTube gebruikers wordt opgeroepen om op 24 juli 2010 een moment uit hun leven van die dag op film vast te leggen. De filmfragmenten kunnen vervolgens tot 31 juli geüpload worden naar www.youtube.com/lifeinaday, de uiteindelijke Social Cinema-documentaire gaat in première op het Sundance Film Festival van 2011.

Er zijn alvast een aantal video's te bekijken van fanatieke YouTube gebruikers uit de hele wereld die zich voorbereiden op om mee te doen met Life in a Day:

Logo's

Het was je misschien al opgevallen dat er al 2 dagen een speciaal logo staat op YouTube waarin afgeteld wordt naar morgen. De logo's hebben dus te maken met het project en er werden twee varianten gebruikt. De logo's zijn hier te bekijken.

Lees meer over: ,