Mogelijke details iPhone 6 uitgelekt

Mogelijke details iPhone 6 uitgelekt
Screenshot uit de video 'iPhone 6 - Cinema Ad - iPhone 6 Trailer' van ConceptsiPhone.

Het duurt nog een aantal maanden en dan zal Apple vermoedelijk de iPhone 6 gaan presenteren. In aanloop naar de presentatie van het nieuwe toestel later dit jaar zijn er zoals gebruikelijk al de nodige geruchten. Als eerste zijn er enkele specificaties online geplaatst door Sonny Dickson die het in het verleden vaker bij het rechte eind heeft gehad.

Dickson plaatse een aantal details op zijn account op Twitter. Zo weet hij te melden dat de iPhone 5.58 millimeter dik zal worden, het nieuwe scherm van het toestel zou een pixeldichtheid van 389 PPI gaan krijgen en verder zou het toestel beschikken over een A8 processor (2,6 Ghz). Na het publiceren van de details plaatste hij een bericht, These specs could be the real thing. Overigens plaatste hij achter elk bericht de hashtag #justsaying.

Aanvullend op het bovenstaande is er een bericht van een Chinese analist die weet te melden op basis van enkele anonieme bronnen dat het nieuwe toestel zal beschikken over een luchtdrukmeter, een luchtvochtigheidsmeter en een thermometer. Een Chinese krant weet ondertussen te melden dat de productie van de iPhone 6 waarschijnlijk in het tweede kwartaal van dit jaar zal gaan starten. Fabrikant Pegatron zou al begonnen zijn met het werven van nieuwe medewerkers voor de productie in een nieuwe fabriek in Kunshan.

Lees meer over: ,