Mogelijk kleine update voor Windows 8.1 in de lente

Mogelijk kleine update voor Windows 8.1 in de lente

Microsoft zou mogelijk al ergens in de lente een volgende update willen gaan uitbrengen voor Windows 8.1. Er gaan al langer geruchten rond over een volgende update voor het besturingssysteem maar die zouden niet gaan over de update die Microsoft in de lente zou willen uitbrengen. In dit geval zou het slechts om een kleine update gaan voor Windows 8.1 en zal het dus niet zo zijn dat er wordt overgegaan op Windows 8.2. Het zal dus waarschijnlijk niet zo zijn dat er diverse grote nieuwe features zullen worden toegevoegd.

De verwachting is dat Microsoft tijdens de eigen Build developer conferentie meer details zal gaan aankondigen over deze kleine update, deze conferentie zal begin april gaan plaatsvinden. Het is echter ook goed mogelijk dat er al eerder details bekend zullen worden, normaal gesproken lekken ruim voor de officiële aankondiging al diverse testversies op internet. Recent was er nog een gerucht dat Microsoft mogelijk weer een Menu Start zal gaan toevoegen aan Windows. Bevestiging van Microsoft is er nog niet.

Met Windows 8.1 keerde de oude startknop al terug in het besturingssysteem al wordt met deze startknop niet het klassieke Menu Start geopend maar het nieuwe startscherm.

Lees meer over: ,