Mogelijk binnenkort Vine voor Windows Phone

Mogelijk binnenkort Vine voor Windows Phone

Mogelijk zal Twitter binnenkort Vine voor Windows Phone gaan lanceren zo blijkt uit een screenshot die per ongeluk door de microblogdienst zelf online werd geplaatst.

De bewuste screenshot maakte deel uit van de aankondiging van een nieuwe versie van Twitter voor Windows Phone. In de afbeelding is het icoon van Vine te zien maar verder werd er in het bericht niets over de komst van Vine naar Windows Phone gezegd.

De afbeelding is uit het originele bericht gehaald door Twitter maar is nog wel te zien in enkele lokale versies van de Windows Store waaronder in de Nederlandse Windows Store. Het is niet duidelijk wanneer de videodienst voor Windows Phone zal worden uitgebracht.

Op dit moment is Vine alleen beschikbaar voor de iPhone, iPad en Android.

twitter_vine_windows_phone

Wat betreft Twitter voor Windows Phone zijn er enkele kleine verbeteringen doorgevoerd. Zo worden tijdens de registratie al mogelijk interessante gebruikers om te volgen getoond, de zoekfunctie is bijgewerkt en er is een donker thema doorgevoerd. Berichten kunnen nu op het vergrendelscherm worden getoond en de Live Tile kan notificaties tonen indien favoriete gebruikers een bericht plaatsen. Twitter voor Windows Phone download je hier.

Lees meer over: , , ,