Mobypicture uit Twitter voor iOS met eerstvolgende update

Twitter Twitter zal met een toekomstige update videodienst Mobypicture gaan verwijderen uit de applicatie voor iOS. De reden om de videodienst te gaan verwijderen komt door een technisch probleem waardoor het uploaden van video's soms niet goed gaat. Het vreemde is echter dat het probleem volgens Mobypicture in de applicatie van Twitter zelf zit. De videodienst zegt direct gestart te zijn met het zoeken naar de oorzaak nadat Twitter had doorgegeven dat er een probleem was gevonden, echter bleek toen de bug niet aan de kant van de videodienst te zitten maar juist in de applicatie van Twitter.

In een poging om verwijdering te voorkomen ontwikkelde Mobypicture toch een oplossing maar tevergeefs, nadat de oplossing was doorgegeven aan Twitter liet de microblogdienst weten toch de videodienst te gaan verwijderen uit de applicatie. Wel gaf Twitter aan dat de videodienst mogelijk op een later tijdstip weer zal worden toegevoegd. De verwachting is dat met de komende update ook Posterous uit de applicatie zal worden gehaald gezien het feit dat het platform op 30 april definitief zal gaan sluiten. In de applicatie voor iOS blijven vooralsnog de andere drie videodiensten yFrog, TwitVid en Vodpod wel aanwezig.

Als je een vaste gebruiker bent van Mobypicture dan is er eventueel nog een aparte applicatie voor de iPhone, iPod en iPad beschikbaar die hier gedownload kan worden.

twitter_ios_videodiensten

Lees meer over: ,