Microsoft update alle applicaties Windows 8

Met nog enkele weken te gaan totdat Windows 8 officieel beschikbaar komt heeft Microsoft alle applicaties die standaard met de nieuwe versie van het besturingssysteem worden meegeleverd bijgewerkt. De bijgewerkte applicaties worden in de komende tijd tot 26 oktober uitgerold en als gebruiker krijg je een melding te zien als er updates beschikbaar zijn. De hoeveelheid updates beschikbaar is te zien op de tegel van de Store waarna de updates direct geïnstalleerd kunnen worden of op een later tijdstip.

Het gaat om updates voor de applicaties, Bing, SkyDrive, Mail, Agenda, Personen, Berichten, Foto's, Video's Financieel, Nieuws, Sport, Weer, Muziek, Spellen en Reizen.

Wat betreft SkyDrive is er een zoekfunctie toegevoegd en de mogelijkheid om mappen en bestanden te hernoemen en te verplaatsen. Binnen Foto's wordt er onder meer een mogelijkheid toegevoegd om foto's te croppen en te roteren en aan Maps is Bird's eye view onder andere toegevoegd en is er een koppeling met de applicatie Reizen. Nieuws is uitgebreid met content van The New York Times en The Wall Street Journal evenals video's en slideshows. De applicatie Sport is ook uitgebreid met video's en slideshows.

Lees meer over: ,