Microsoft toont per ongeluk Startmenu in video nieuwe Surface 2

Microsoft toont per ongeluk Startmenu in video nieuwe Surface 2

Gisteravond presenteerde Microsoft de Surface 2 en de Surface Pro 2, beide apparaten zullen vanaf 22 oktober beschikbaar zijn in 22 landen waaronder in Nederland en alvast bestellen kan al vanaf vandaag. Bij de presentatie van de twee tablets hoorde een promotievideo die inmiddels weer offline is gehaald door het bedrijf vanwege een foutje.

In de video was namelijk een Startmenu te zien waarvan een afbeelding hierboven wat zou suggereren dat het Startmenu weer zou gaan terugkeren. Dit is echter niet het geval.

Met Windows 8 werd besloten om het volledige klassieke Menu Start samen met de bekende startknop linksonder te verwijderen, hoewel de startknop volgende maand weer zal gaan terugkeren met Windows 8.1 is dit niet het geval wat betreft het Startmenu. De startknop zal straks in Windows 8.1 simpelweg het startscherm van Windows openen.

De originele promotievideo is dus offline gehaald door Microsoft en de nieuwe versie van de video staat inmiddels online op YouTube, deze versie kun je hieronder bekijken.

Lees meer over: , ,