Na tablet Microsoft Surface Telefoon?

Een maand voordat de nieuwe tablet van Microsoft officieel zal worden gelanceerd is er in de Windows Phone benchmark applicatie WP Bench een verwijzing opgedoken naar een Surface telefoon zo werd ontdekt door WParea.de. De applicatie toont op het beginscherm het nieuwste apparaat toegevoegd en dat was nu dus de "Microsoft Surface Phone".

Dit zou kunnen betekenen dat het bedrijf mogelijk bezig is met de ontwikkeling van een eigen smartphone na de ontwikkeling van een eigen tablet met dus dezelfde naam. Het zijn vooralsnog geruchten en het zal moeten blijken of het bedrijf echt plannen heeft voor een eigen telefoon. Het zou een logische volgende stap voor het bedrijf kunnen zijn.

In juni ontkende Microsoft nog dat er werd gewerkt aan een eigen smartphone maar dit soort ontkenningen kunnen niet altijd even serieus genomen worden, zo ontkende Microsoft recent ook dat er een geheel nieuw logo aan zou gaan komen voor het bedrijf.

Waar of niet waar, ontwerper Jonas-Daehnert liep recent na aanleiding van de nieuwe tablet al op de zaken vooruit en maakte een concept waarvan een afbeelding hieronder.

Lees meer over: ,