Microsoft stopt met Windows Live Alerts

Microsoft heeft besloten om te gaan stoppen met Windows Live Alerts (voorheen MSN Alerts). Als gebruiker van Windows Live Messenger kun je op deze manier de laatste nieuwsberichten ontvangen van websites die deze mogelijkheid aanbieden middels alerts. Wie naar alerts.live.com surft ziet een rode tekst staan waarin wordt aangekondigd dat Microsoft stopt met de service en aanraad om bij partners alternatieve manieren te zoeken om de laatste berichten te ontvangen.

Het stoppen van Live Alerts heeft waarschijnlijk te maken met de opkomst van onder andere Twitter en andere sociale netwerken. Een woordvoerder van Microsoft heeft laten weten dat Windows Live Alerts al op donderdag 30 september uit de lucht gaat.

Ook hier op WebSonic.nl kun je al jaren op de hoogte blijven van de laatste nieuwsberichten via Windows Live Messenger. Om op de hoogte te blijven van de laatste berichten kun je als alternatief gebruik maken van onder andere TwitterFacebook of de nieuwsbrief. Een overzicht van de mogelijkheden bekijk je op deze pagina.

Lees meer over: ,