Microsoft start met Microsoft Windows Gift Cards vanaf 18 oktober

Microsoft start met Microsoft Windows Gift Cards vanaf 18 oktober

Microsoft lijkt vanaf volgende maand te gaan starten met Microsoft Windows Gift Cards, vergelijkbaar met cadeaubonnen van Apple voor iTunes en van Google voor Google Play.

Op dit moment is er in de shop van Amazon.com een Microsoft Windows Gift Card te vinden ter waarde van 15 dollar specifiek voor de Verenigde Staten. De cadeaubon kan gebruikt worden om apps, games, muziek, films en televisieseries aan te schaffen voor Windows, Windows Phone en Xbox. Bestellen van de Windows Gift Card kan op dit moment al bij Amazon al komt de cadeaubon pas beschikbaar op 18 oktober, de dag dat Microsoft Windows 8.1 wereldwijd zal gaan uitbrengen. Volgens de omschrijving is de nieuwe kaart van Microsoft 15,49 x 20 x 9,3 centimeter, een afbeelding is momenteel niet beschikbaar.

Ondertussen zijn er in de shop van Amazon voor het Verenigd Koninkrijk specifiek diverse Microsoft Gift Cards voor de Xbox te vinden. Zo is er een cadeaubon ter waarde van 15 pond maar ook is er een cadeaubon van 25 pond en als derde is er een cadeaubon van 50 pond. Ook hier zijn nog geen productafbeeldingen te zien maar bestellen kan al wel vast. Bij elke Microsoft Gift Card in de shop staat qua beschikbaarheid dinsdag 1 oktober.

windows_gift_card_amazon

Lees meer over: , , ,