Microsoft start kleine actie op Twitter tegen Android

Microsoft is bezig om Google op allerlei manieren in een kwaad daglicht te zetten zo het lijkt. Vorige week was het er nieuws dat het bedrijf was gestart met een campagne genaamd From Google to Scroogle waarmee alle pijlen zijn gericht op Google Shopping en dinsdag was er nog het bericht dat Microsoft weer is begonnen met de Bing it On campagne om Bing te promoten ten koste van de zoekmachine van Google met prijzen.

DroidRage

Aanvullend is Microsoft gestart met een kleinere actie op Twitter waarin alle pijlen gericht worden op het mobiele besturingssysteem van Google, een vergelijkbare actie werd afgelopen jaar in december ook gestart op Twitter door het bedrijf. Op het account van Windows Phone op Twitter is een oproep aan alle volgers geplaatst om 'Android malware horror' verhalen te delen. Gebruikers kunnen reageren door in het bericht #DroidRage op te nemen en de gebruikers met de beste en ergste verhalen maken kans op een cadeau.

De eerste reacties tot dusver op de oproep zijn aardig gemengd. Er zijn diverse gebruikers die positief op de oproep hebben gereageerd met een aantal negatieve verhalen over Android maar daarnaast zijn er tot dusver ook een hoop en wellicht meer gebruikers die de oproep hebben aangegrepen om te klagen over problemen met andere producten van Microsoft, deze berichten zijn voorzien van de hashtag #windowsrage. Enkele gebruikers hebben juist negatieve ervaringen met Windows Phone online gedeeld na de oproep.

Lees meer over: , , ,