Winkel Microsoft met Scroogled shirts, petten en mokken, Google geeft een reactie

Winkel Microsoft met Scroogled shirts, petten en mokken, Google geeft een reactie

Vorig jaar eind november begon Microsoft met een nieuwe campagne genaamd Scroogled waarmee de pijlen op concurrent Google werden gericht. Sinds de start in november heeft Microsoft al diverse producten van Google gebruikt om de eigen producten te promoten, het begon met Google Shopping maar later volgde ook Gmail en Google Play. Al langer is het bedrijf bezig met het promoten van de eigen zoekmachine Bing ten koste van Google.

Het laatste waar Microsoft nu mee is begonnen is een shop waar je diverse 'Scroogled' spullen kunt kopen, op deze manier wil het bedrijf dus eigenlijk mensen omtoveren in lopende advertenties. Geïnteresseerden kunnen t-shirts, truien, petten, en mokken aanschaffen. Zo is er bijvoorbeeld een mok met de tekst 'Keep calm while we steal your data' en een logo van browser Google Chrome en er is een t-shirt met de tekst Step into our web met wederom het logo van Google Chrome. Er zijn zo 8 Scroogled producten.

Google

Google heeft een korte en bondige reactie gegeven op de diverse nieuwe Scroogled producten van Microsoft. Een woordvoerder van het bedrijf zei 'Microsoft’s latest venture comes as no surprise; competition in the wearables space really is heating up.'

scroogled_shop

Lees meer over: ,