Microsoft opent tijdelijke winkel voor Windows 8 in Amsterdam

Volgende week vrijdag, 26 oktober zal er in Amsterdam een tijdelijke Windows Brandstore geopend worden door Microsoft voor het demonstreren van de nieuwste apparaten voorzien van Windows 8 en waarschijnlijk ook voor de verkoop van de nieuwe versie van het besturingssysteem al is dit nog niet helemaal duidelijk. Hoe lang de winkel open zal blijven is ook nog niet duidelijk maar mogelijk zal dit zijn tot na de feestdagen.

Afgelopen jaar deed Microsoft hetzelfde ook in Amsterdam, op dat moment voor de verkoop van de Kinect-camera voor de Xbox 360 al kon er in deze winkel toen niets gekocht worden. Het ging op dat moment puur om het demonstreren van Kinect. Deze winkel waarvan een foto hieronder bestond van 21 oktober tot en met 5 december.

Windows 8 zal 25 oktober in New York worden gelanceerd door Microsoft en de verkoop start dan op vrijdag 26 oktober. Wil je de Windows Brandstore bezoeken dan is de winkel te vinden op op de Kalverstraat 101. In de Verenigde Staten zal het bedrijf overigens 30 tijdelijke winkels gaan openen onder andere ook voor de verkoop van de nieuwe Surface.

Lees meer over: ,