Microsoft Office 2013 mogelijk beschikbaar vanaf 31 maart

Office 2013 De nieuwe versie van Microsoft Office gaat dit jaar uitkomen maar Microsoft heeft tot op heden geen officiële datum aangekondigd. De nieuwe versie van het kantoorpakket is al beschikbaar op apparaten met Windows RT en via andere kanalen maar het is nog niet mogelijk om Office 2013 in de winkel aan te schaffen of online te downloaden.

Nu is daar het bericht dat Microsoft het pakket mogelijk gaan uitbrengen op 31 maart, het nieuws komt van een medewerker van het bedrijf. Microsoft plaatste recent per ongeluk Office 2013 al online in de webwinkel voor Singapore en een gebruiker kocht vervolgens het pakket maar kon de software niet downloaden. De man nam daarna contact op met de helpdesk en een medewerker gaf aan dat downloaden pas eind maart mogelijk was.

Het zal afwachten zijn totdat Microsoft officieel met een aankondiging zal komen. Afgelopen jaar was er nog wel het bericht dat Office voor iOS en Android vermoedelijk in februari of in maart uitgebracht zal gaan worden. Op dit moment loopt er een actie van Microsoft gericht op kopers van Office 2010. Iedereen die nu de software aanschaft mag straks gratis upgraden naar Office 2013 zodra beschikbaar, deze actie loopt nog door tot 30 april 2013.

office_2013_singapore

Lees meer over: ,