Microsoft helpt je een laptop te zoeken

Ben je toe aan een nieuwe laptop of loop je nog te twijfelen om een bepaald model aan te schaffen dan heeft Microsoft een nieuwe tool die je wellicht verder kan helpen, de Laptop Machtmaker. Het zal voor de meesten herkenbaar zijn dat het vinden van de geschiktste laptop een lastig proces kan zijn wat allemaal weer afhankelijk is van wat je uiteindelijk met het apparaat wilt gaan doen.

Met de tool wil Microsoft aan de hand van minimaal slechts 6 eenvoudige vragen de ideale laptop presenteren. Er wordt gekeken naar jouw specifieke gebruik in de volgende categorieën: Internet,Email & Social Media, Entertainment, Study & Work en Gaming.

Zodra je de Matchmaker start wordt je geleid door het gehele proces die eindigt in een samenvatting van al je wensen. Aan het einde van de rit komt er dan een advies uitrollen, een selectie uit 1600 verschillende computers. Bij elke laptop die in beeld komt zie je de specificaties, de prijs en een knop om deze direct aan te schaffen. Zodra je op de knop 'Kopen' klikt verschijnt er een overzicht met winkels waar je terecht kunt.

Als je besluit de tool eens te testen zorg dan wel even dat je geluid aanstaat.

Lees meer over: