Microsoft geeft tot 350 dollar voor iPhone, iPad en apparaten met Android

Microsoft geeft tot 350 dollar voor iPhone, iPad en apparaten met Android

Recent begon Microsoft met een actie in de eigen winkels in de Verenigde Staten gericht op mensen die op dit moment een iPad bezitten. Iedereen met een iPad kan tot en met 27 oktober in een van de winkels van het bedrijf terecht om een cadeaubon ter waarde van minimaal 200 dollar terug te krijgen voor een iPad. Hoewel het niet verplicht is hoopt Microsoft dat men de cadeaubon zal besteden voor een nieuwe Surface RT of Surface Pro.

Aanvullend op het bovenstaande is het bedrijf met een nieuwe actie gestart om telefoons met Windows Phone en tablets te verkopen. In samenwerking met Clover Wireless heeft Microsoft een nieuwe website ingericht waar een oude iPhone, oude iPad of een ander apparaat ingeleverd kan worden voor een bedrag van maximaal 350 dollar.

Geïnteresseerden kunnen een schatting krijgen op de website en dienen vervolgens zelf hun apparaat op te sturen naar Clover Wireless waarna er binnen 60 dagen een prepaidkaart teruggestuurd zal worden. Het geld dient vervolgens wel binnen 30 dagen na ontvangst te worden gebruikt voor de aanschaf van een toestel met Windows Phone of een tablet met Windows 8. De nieuwe website is te vinden op microsoft.cebuyback.com.