Microsoft gaat naam toch niet verbinden aan stadion Real Madrid

Microsoft gaat naam toch niet verbinden aan stadion Real Madrid

Eind vorige maand kwam het bericht van de Spaanse krant El Confidential dat Microsoft in gesprek zou zijn met voetbalclub Real Madrid om de naam van het bedrijf aan het stadion te verbinden, dit zou dan gebeuren ergens in 2016 als de verbouwing van het stadion volledig is afgerond. Bill Gates zou naar de Spaanse hoofdstad zijn afgereisd om de gesprekken te voeren, de naam van het stadion zou Santiago Bernabéu Microsoft worden.

Nu een aantal weken later heeft María Garaña, de voorzitter van Microsoft Spanje laten weten dat ondanks de goede relatie tussen Microsoft en Real Madrid er geen sprake is van het verbinden van de naam aan het stadion van de club. María Garaña geeft aan dat geen van beide bedrijven geïnteresseerd zijn in een dergelijke overeenkomst. Goed nieuws voor de fans van Real Madrid die een naamswijziging van het stadion al niet echt zagen zitten.

Real Madrid is overigens wel betrokken bij de introductie van de Xbox One in Spanje aanstaande donderdag maar verdere details over de rol van de club zijn niet bekend. Naast Madrid zouden tevens diverse andere voetbalclubs betrokken zijn bij de lancering.

Lees meer over: