Met komst iPhone 5 voegt Apple 4S toe aan recyclingprogramma

Het is nog eventjes wachten en dan zal Apple vermoedelijk op 12 september de nieuwe iPhone gaan presenteren. Het is de verwachting dat het toestel een week later in de Verenigde Staten in de winkels zal liggen en begin oktober naar Europa komt.

Nu bestaat het recyclingprogramma van Apple al langer en eigenaren van een iPhone 3G, 3GS en iphone 4 konden hier al terecht maar sinds kort kan ook de iPhone 4S worden ingeleverd bij het bedrijf. Op de website is de iPhone 4S recent toegevoegd aan modellen om in te leveren waarvoor je dan een bepaald bedrag krijgt teruggestort op je rekening.

Als je gebruikt wilt maken van het programma dan is het mooiste natuurlijk als je een iPhone 4S hebt die nog goed functioneert, zonder beschadigingen. Zo krijg je bijvoorbeeld 333 euro terug voor een iPhone 4S 32GB. Een iPhone 4S 16GB in perfecte staat levert nog 309 euro op, een 64GB model levert 357 euro op. Een iPhone 4 8GB levert 161 euro, 16GB 167 euro, en voor een 32GB versie krijg je 173 euro. De schatting wordt gedaan door Dataserv, nadat je iPhone is ontvangen wordt de daadwerkelijke waarde vastgesteld.

Lees meer over: ,