Mensen nu al in de rij voor iPhone 5

Het duurt nog een aantal dagen voordat de nieuwe iPhone in de Verenigde Staten en enkele andere landen in de winkels zal liggen en in de komende dagen zullen de rijen zich langzaam gaan vormen voor de diverse winkels van Apple in het land. Het is zelfs al zo gek dat in New York de eerste mensen gisteren al in de rij zijn gaan staan en de komende nachten hier op de stoep zullen blijven slapen. Het gaat om de bekende Apple Cube, de glazen kubus geopend op 19 mei 2006 die is te vinden in Manhattan op Fifth Avenue.

Het is echter wel zo dat sommige mensen in de rij hier niet alleen staan om de iPhone 5 te bemachtigen maar er voornamelijk staan ter promotie van bepaalde bedrijven, sommige mensen krijgen dan ook gewoon geld om tot vrijdag te staan wachten voor de winkel. Sommige mensen staan er voor goede doelen. De medewerkers van de winkel zorgen in ieder geval goed voor de mensen in de rij door ze binnen water te laten halen, ze mogen tevens hun laptops in de winkel opladen en gebruikmaken van het toilet.

Ook de politie staat het allemaal toe, twee politieagenten staan constant bij de winkel naast de beveiliging van Apple zelf. Het is wel zo dat de politie wil dat de mensen hun spullen 's morgens opruimen. De rij zal in de komende dagen alleen maar langer worden.

Lees meer over: ,