Meerdere beheerders voor Google+ Pagina’s nog deze maand

Direct na de introductie van Google+ Pagina's was een missende feature om meerdere beheerders toe te voegen aan een pagina. Al vrij snel liet Google weten dat deze feature die bijzonder handig is voor bedrijven er als eerste aan zit te komen en nu heeft het team laten weten dat dit nog voor het einde van het jaar zal gebeuren, dus deze maand.

Helaas zal het zo zijn dat de andere aangekondigde features zoals statistieken en Hangouts on Air pas later zullen volgen. Tevens wordt er momenteel gesproken over een optie om berichten te kunnen inplannen, iets wat ook bijzonder handig kan zijn en er wordt momenteel gewerkt aan het kunnen beheren van een pagina op een mobiel apparaat.

Hangouts

Google heeft tevens nog een kleine update doorgevoerd betreffende Hangouts. Binnen een Hangout is het nu mogelijk om iemand te bellen. Deze feature is echter eerst alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada en ook alleen binnen Hangouts with extras. het is wel een handige feature om zodoende iemand die niet direct de beschikking heeft over een computer of een Google account telefonisch bij een Hangout te betrekken. Degene die wonen in de Verenigde Staten of Canada kunnen (voorlopig) gratis bellen.

Lees meer over: ,