Meer dan twee miljoen tweets over de Golden Globe Awards

Meer dan twee miljoen tweets over de Golden Globe Awards

Afgelopen weekend werden in het Beverly Hilton Hotel voor de 71ste keer de Golden Globe Awards uitgereikt. Uiteraard werden er veel berichten op Twitter geplaatst over de uitreiking, in totaal meer dan 2,1 miljoen tweets in drie uur zo heeft het bedrijf laten weten.

Het hoogtepunt werd bereikt toen de televisieserie Breaking Bad de Golden Globe voor beste dramaserie won, op dat moment werden er 28.117 tweets per minuut geplaatst. Bryan Cranston die de hoofdrol speelt in Breaking Bad won de Golden Globe voor beste acteur in een dramaserie, dit moment zorgde 24.099 tweets per minuut. De Amerikaanse acteur Jared Leto kreeg de Golden Globe voor beste acteur in een bijrol, dit was voor zijn rol in de dramafilm Dallas Buyers Club. Dit moment zorgde voor 23.594 tweets per minuut. Jared Leto is overigens ook de zanger en gitarist van de rockband 30 Seconds to Mars.

De acteurs Jennifer Lawrence, Jared Leto, en Amy Poehler waren aan het eind van de avond de beroemdheden waar het meest over werd gezegd door gebruikers op Twitter.

Lees meer over: