Meer dan 160 nieuwe locaties Twitter Trends waaronder Utrecht

Twitter heeft Trends beschikbaar gemaakt voor meer dan 160 nieuwe locaties wereldwijd. Trends geven weer waar gebruikers het meest over praten op de microblogdienst en zijn bijvoorbeeld te zien op Twitter.com aan de linkerkant, hier kunnen de Trends wereldwijd bekeken worden evenals per land waaronder Nederland. De laatste update stamt uit begin december afgelopen jaar toen Twitter meer dan 100 nieuwe steden toevoegde.

Er is geen lijst beschikbaar met alle 160 locaties die zijn toegevoegd, wel zijn er nieuwe landen toegevoegd waarvoor Trends tot op heden nog niet beschikbaar was. Het gaat dan onder andere om België, Griekenland, Kenia, Noorwegen, Polen, Portugal en Oekraïne. Daarnaast zijn er meer dan 130 steden toegevoegd in de landen waar Trends al voor beschikbaar was. Wat betreft Nederland kon er al gekozen worden voor Amsterdam, Den Haag en Rotterdam, Utrecht is met deze update als nieuwe locatie toegevoegd.

Het kiezen van een land of stad kan door op de knop 'Wijzigen' te klikken naast de kop Trends. Twitter geeft aan in de toekomst meer landen en steden toe te gaan voegen.

twitter_trends_locaties_nederland

Lees meer over: