Mart Smeets Bingo spelen tijdens London Late Night #martbingo

Elke dag nadat alle Olympische onderdelen zijn afgewerkt dan volgt op Nederland 1 het liveprogramma London Late Night gepresenteerd door de doorgewinterde sportjournalist Mart Smeets. De presentator presenteert het programma op een interessante en leuke manier zoals ook vorige maand de programma's over de Ronde van Frankrijk. Mart Smeets gaat een behoorlijk tijdje mee en iets waar hij inmiddels om bekend staat zijn de oneliners die hij met regelmaat gebruikt in zijn programma's.

De meest bekende oneliner is misschien wel 'Mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik zeggen', een zinnetje die ook veelvuldig werd gebruikt door Carlo Boszhard in de TV Kantine.

Martbingo

Steeds meer mensen merken de oneliners van Mart Smeets tegenwoordig op en het is nu zelfs zover gekomen dat iemand een heuse Mart Smeets Bingo heeft bedacht, leuk om te spelen tijdens London Late Night. De bingokaart die je hieronder ziet bevat een overzicht van bekende oneliners en het idee is uiteraard dat je zodra je een zinnetje hebt gehoord die op de kaart staat deze doorstreept. Met name op Twitter komen er steeds meer gebruikers die het spelletje elke avond enthousiast spelen en de resultaten online delen.

Mocht je gezellig gaan bingo├źn en ook de resultaten willen delen op Twitter gebruik dan in je bericht de hashtag #martbingo. London Late Night met Mart Smeets is zeker een aanrader om te kijken, het programma begint doorgaans rond 22:30 uur op Nederland 1.

Lees meer over: