Madame Tussauds presenteert wassenbeeld Mark Zuckerberg

Madame Tussauds presenteert wassenbeeld Mark Zuckerberg
Foto: Mashable.com - Rihanna, Mark Zuckerberg en Leonardo DiCaprio

Op de foto gaan met Mark Zuckerberg zal normaal gesproken niet erg eenvoudig zijn maar binnenkort wordt het wel mogelijk om met een wassenbeeld van de CEO en oprichter van Facebook op de foto te gaan. In San Francisco is deze week het wassenbeeld van Mark Zuckerberg gepresenteerd die straks zal komen te staan in de nieuwe Madame Tussauds in San Francisco. De nieuwe Madame Tussauds in de stad zal eind juni worden geopend en vervangt een ander wassenbeeldenmuseum dat afgelopen jaar augustus failliet ging.

Zoals op de foto hierboven is te zien zit Zuckerberg (uiteraard met hoody) met blote voeten op een rode stoel in kleermakerszit met een nagemaakte MacBook op schoot. Het maken van het beeld heeft ongeveer drie tot vier maanden gekost en dit moest gebeuren op basis van foto's omdat de CEO niet beschikbaar was om langs te komen en te poseren.

In de afgelopen jaren werden er ook wassenbeelden gemaakt van Steve Jobs en Bill Gates, detail hierbij is dat het beeld van Jobs nog tot einde deze maand in Amsterdam te bewonderen is voordat het beeld verder zal reizen naar Madam Tussauds in Shanghai. Overigens werd niet alleen het wassenbeeld van Mark Zuckerberg gepresenteerd maar ook een beeld van zangeres Rihanna en een wassenbeeld van acteur Leonardo DiCaprio.

Lees meer over: ,