Lowlands 2013 live online te volgen via livestream op YouTube

lowlands_2013_logo Het is dit weekend de twintigste keer dat Lowlands wordt gehouden in Biddinghuizen. Afgelopen jaar was het voor de eerste keer dat een gedeelte van Lowlands live gevolgd kon worden op YouTube. Op dat moment was Lowlands het eerste festival in Nederland dat een samenwerking aanging met de videowebsite om een groot deel van het festival online te streamen. Dit jaar kan het driedaagse festival in Biddinghuizen dat al geruime tijd is uitverkocht opnieuw online gedeeltelijk gevolgd worden op YouTube.

Voor vandaag staan er een hoop optredens op het programma en de artiesten die op YouTube live bekeken kunnen worden zijn: Nevermind, Great Minds, Seeed, Balthazar, Mozes and the Firstborn, Imagine Dragons, The Opposites, The Veils, Michael Kiwanuka, The Lumineers, Unknown Mortal Orchestra, Empire of the Sun, Chase and Status, Chvrches en de Editors. De optredens voor morgen die online gevolgd kunnen worden zijn nog niet aangekondigd op dit moment. De stream op YouTube kan hier bekeken worden.

Zoals elk jaar is ook 3FM aanwezig op het festival. De gehele dag zal er verslag worden gedaan op de radio. Het laatste nieuws uit Biddinghuizen is hier op de website van 3FM te vinden. Als laatste kan Lowlands live worden gevolgd op 101TV. Via de eventkanalen van Ziggo (999), UPC (14) en Caiway (55) en via de stream op 101.TV kun je live meegenieten van al wat het festival te bieden heeft. De livestream is ook in het buitenland te ontvangen.

Lees meer over: , ,