Londen Gatwick Airport toegevoegd aan Google Street View

Londen Gatwick Airport toegevoegd aan Google Street View

Middels Street View een vliegveld snel verkennen, dit kon al even in Japan en in Australië. In Japan gaat het om Central Japan International Airport en in Australië gaat het om Adelaide Airport, beide vliegvelden kunnen digitaal bezocht worden. Het bedrijf heeft nu een nieuw vliegveld toegevoegd aan Google Street View en het betreft Londen Gatwick.

Londen Gatwick met twee terminals is het op één na drukste luchthaven van Londen, het op één na grootste vliegveld in het Verenigd Koninkrijk, het op zes na drukste internationale vliegveld ter wereld en het is het drukste vliegveld ter wereld met een enkele startbaan en landingsbaan. Het vliegveld verwerkt per jaar meer dan 31 miljoen bezoekers.

Alle bezoekers van Gatwick kunnen nu van te voren dus alvast even digitaal een bezoekje brengen aan het vliegveld. Beide terminals van Londen Gatwick kunnen bezocht worden.

Formule 1

Aanvullend heeft Google ook recent beelden toegevoegd van het Circuit of the Americas in Austin, Texas. Het circuit dat in de buurt van het vliegveld van de stad ligt maakt sinds afgelopen jaar deel uit van de Formule 1. De eerste wedstrijd vond vorig jaar in november plaats werd gewonnen door Lewis Hamilton. Het circuit bezoeken kan door hier te klikken.

street_view_austin_texes