Logo Intel op binnenkant shirt FC Barcelona

Logo Intel op binnenkant shirt FC Barcelona

Een bijzondere sponsorovereenkomst tussen voetbalclub FC Barcelona en chipproducent Intel. Het logo van Intel is namelijk afgedrukt op de binnenzijde van het wedstrijdshirt, zodoende zal het logo (Intel Inside) alleen zichtbaar zijn als spelers besluiten om hun shirt omhoog te trekken na bijvoorbeeld het scoren van een doelpunt. Zoals in de foto hierboven is te zien is vanwege het laatstgenoemde punt het logo ook andersom afgedrukt.

De commercieel directeur van FC Barcelona benadrukte nog wel even dat sterspelers Lionel Messi, Neymar of Andrés Iniesta niet verplicht worden om hun shirt omhoog te trekken na het scoren van een doelpunt om zo de nieuwe sponsor van de club een plezier te doen. Vanavond zal FC Barcelona om 20:00 uur in het eigen stadion spelen tegen de nummer vijf in de competitie Villareal, indien een van de spelers weet te scoren en besluit om zijn shirt omhoog te tillen dan kan het Intel Inside logo voor het eerst worden gespot.

Het is niet duidelijk wat de waarde is van de overeenkomst tussen beide partijen, de geruchten gaan dat het om een slordige 25 miljoen euro gaat. De twee spelers in de foto die het nieuwe logo op het shirt presenteren zijn overigens Carles Puyol en Gerard Piqué.

Via: nos.nl