Loginpagina Twitter #music web staat online

twitter_music_logoVorige maand was er het nieuws dat Twitter tegen het einde van maart zou gaan komen met een eigen muziekapplicatie. Zover is het niet gekomen maar nu enkele weken later lijkt het moment dat de applicatie gelanceerd zal worden door Twitter dichtbij te zijn.

Als eerste komt dit door de bevestiging dat Twitter muziek ontdekkingstool We Are Hunted heeft overgenomen. Enige tijd geleden werd al duidelijk dat We Are Hunted was overgenomen maar nu is daar pas de bevestiging dan ook eindelijk van Twitter zelf. Als tweede heeft Twitter de website music.twitter.com online gezet. Veel is hier nog niet te zien behalve de hashtag #music, de tekst 'invite only' en een blauwe knop om in te loggen.

Inloggen

Het klikken op de knop opent een nieuw venster om een account te koppelen echter na het bevestigen wordt de loginpagina gewoon weer geopend en is er verder niets te zien. Wel is in het venster te zien dat het gaat om de muziekapplicatie genaamd Twitter #music web, er moet toestemming gegeven worden voor het lezen van tweets, het bekijken van wie je volgt, het wijzigen van je profiel en het kunnen plaatsen van nieuwe tweets. Als omschrijving staat er in het venster 'The best new music in the world right now.' Tevens blijkt dat er naast de mobiele muziekapplicatie ook een webversie zal gaan verschijnen.

Het is de verwachting dat Twitter dit weekend de muziekapplicatie zal gaan presenteren tijdens het bekende Coachella Valley Music and Arts Festival in Indio in de staat Californië.

twitter_music_inlog

Lees meer over: ,