Locaties vinden met Google Naps om een dutje te doen

Locaties vinden met Google Naps om een dutje te doen

Op zoek naar een rustig plekje om even een dutje te doen? Dan kan Google Naps mogelijk uitkomst bieden. Google Naps is een parodie op Google Maps om makkelijk openbare plekken zoals grasveldjes te vinden om even een dutje te doen en bij te komen. Voor de duidelijkheid, het betreft geen 1 april grap van Google. De website gebruikt wel Google Maps en inmiddels zijn er al diverse geschikte locaties aangegeven op de kaart om uit te rusten. Door te dubbelklikken op een locatie kun je ook zelf geschikte locaties om een dutje te doen toevoegen aan de kaart. Er kan gekozen worden tussen een bankje, een grasveld, een bed of een brug. Uitproberen van Google Naps kan op: www.googlenaps.info.

Er is zelfs nog even een disclaimer opgenomen op de website om aan te geven dat het om een parodie gaat die een glimlach moet toveren op de gezichten van fans van Google.

Dear Sergey & Larry (and other Googlers)
Hello, please don't be mad this is just a joke, a parody. We don't mean to damage your brand or anything, we just want to bring a smile on the faces of Google fans. So please don't take this to court, we only have a few hundred Euros in the bank. And we also don't want to go to jail because we're too busy with other things at the moment.

But whenever you are in the Netherlands you can have a nap on our couch if you want, just e-mail us: kakhiel@gmail.com. We can also make coffee and bake eggs if you like that (for a small price).

Lees meer over: ,