Livestreams van Olympische Spelen Sotsji goed bekeken

Livestreams van Olympische Spelen Sotsji goed bekeken

Op de website van de NOS zijn sinds de start van de Olympische Spelen in Sotsji afgelopen vrijdag in totaal acht livestreams beschikbaar. De eerste livestream toont de uitzending van Nederland 1 en de andere livestreams op de website tonen diverse sporten de gehele dag door. Bij deze zeven livestreams is verder geen commentaar te horen.

Uit cijfers van de NOS blijkt dat de livestreams tot op heden goed worden bekeken. Zo keken er vlak voor de start van de 500 meter schaatsen voor mannen op maandag maar liefst 113.168 mensen naar de livestream. Afgelopen weekend was het overigens direct al behoorlijk druk op de door de NOS special ingerichte website voor de Olympische Winterspelen en op maandag piekte het aantal unieke bezoekers naar meer dan 1 miljoen.

De NOS zal na de Olympische Spelen de statistieken onder andere gaan vergelijken met de Olympische Zomerspelen in 2012 toen er ook acht livestreams beschikbaar waren. Helemaal vergelijkbaar is het niet gezien het feit dat het twee jaar geleden zomer was.

Lees meer over: ,