Livestreams Olympische Spelen Sotsji via NOS Sport Connected TV

Livestreams Olympische Spelen Sotsji via NOS Sport Connected TV

De Olympische Spelen in Sotsji kunnen middels acht livestreams worden gevolgd via de website van de NOS ingericht voor de Winterspelen. De eerste stream toont de uitzending van Nederland 1 en de overige streams tonen de andere sporten die op dat moment aan de gang zijn. Naast de website die ook goed werkt op een mobiele telefoon zijn de livestreams beschikbaar in de apps van de NOS voor iOS, Android en voor Windows 8.

Twee jaar geleden begon de NOS met de NOS Sport Connected TV app en tijdens het Europees Kampioenschap voetbal en de Olympische Zomerspelen in Londen werd deze app van de NOS regelmatig gebruikt. Via Connected of Smart TV kunnen apps geïnstalleerd worden op de televisie, dit werkt vergelijkbaar als met apps op mobiel, waarbij er op televisies in de smart of connected TV omgeving apps aangeboden worden.

Via de NOS Sport Connected TV app zijn nu ook alle acht Livestreams vanaf de Olympische Spelen in Sotsji te zien. Naast Nederland 1 en de extra livestreams zijn clips beschikbaar evenals uitzendingen vanuit Sotsji plus de medaillespiegel. Met behulp van de afstandsbediening kan er horizontaal en verticaal genavigeerd worden door de inhoud van de Connected TV app. De NOS Sport TV app is geschikt voor LG toestellen uit 2011 en later, Philips, Samsung en Sony (2012). Ook de Sony PlayStation 3 en de nieuwe PS4.

Lees meer over: ,