Livestream om het Bevrijdingsfestival in Zwolle live online te volgen

Livestream om het Bevrijdingsfestival in Zwolle live online te volgen

Vandaag op 5 mei worden er in het gehele diverse bevrijdingsfestivals georganiseerd, in totaal zijn er 14 festivals die vandaag gratis bezocht kunnen worden waaronder in Leeuwarden, Groningen, Assen, Almere, Amsterdam, Haarlem, Rotterdam en Den Haag. Ook is er een bevrijdingsfestival in Zwolle en net als voorgaande jaren kan het bevrijdingsfestival in Park de Wezenlanden live gevolgd worden via meerdere livestreams. Het bevrijdingsfestival start om 11.00 uur en duren tot ongeveer 23.30 uur vanavond.

MainStreet, Racoon, Handsome Poets, The Asteroids Galaxy Tour, The Common Linnets, The Kik, Matt Simons, Bade en Typhoon behoren tot de bands en artiesten die vandaag op zullen gaan treden in Zwolle. Er zijn in totaal drie livestreams beschikbaar en hierbij gaat het om de drie grootste podiums van het bevrijdingsfestival. De links naar de drie livestreams zie je hieronder, een blokkenschema van het festival kan hier bekeken worden.

Verder kun je vandaag op 3FM de gehele dag 5 mei live volgen en vieren. DJ's Giel Beelen en Frank van der Lende zullen vandaag in helikopters mee gaan vliegen met Jett Rebel en Dotan om de verschillende bevrijdingsfestivals in het land te bezoeken. Naast Jett Rebel en Dotan zijn ook Caro Emerald en MainStreet dit jaar de Ambassadeurs van de Vrijheid.

Traditioneel zal vanavond in Amsterdam het 5 mei-concert op de Amstel plaatsvinden als afsluiting van Bevrijdingsdag. Het gratis te bezoeken concert zal vanavond live tussen 20:30 uur en 22.15 uur op Nederland 1 worden uitgezonden. Onder anderen Herman van Veen en Giovanca zullen gaan optreden in het bijzijn van Willem-Alexander, Máxima en Beatrix.

Lees meer over: , ,