Live scores voetbal in applicatie NOS voor iPhone

In de komende dagen worden er diverse wedstrijden in de Champions League afgewerkt waaronder morgenavond Ajax in eigen huis tegen Borussia Dortmund. Mocht je niet in staat zijn om de wedstrijd morgen te kijken of graag de andere wedstrijden willen volgen dan kan dit nu ook met de applicatie van de NOS voor de iPhone.

Met de laatste versie die is uitgebracht is er als eerste ondersteuning voor de iPhone 5 toegevoegd en een andere nieuwe feature is het live kunnen volgen voetbalwedstrijden. Via de NOS applicatie kunnen nu de voetbaluitslagen en standen van de Eredivisie, KNVB beker, Champions League en Europa League real time worden gevolgd. Je vindt voetbalscores en standen bij Voetbal naast Sport. Kies je competitie voor de live scores. Kies vervolgens een wedstrijd om te bekijken wie de doelpunten hebben gemaakt.

De update is eerst alleen voor de iPhone uitgebracht maar op korte termijn zullen de applicaties voor Android en Windows Phone dezelfde live score-functionaliteit gaan krijgen. De applicatie voor de iPhone (versie 1.1) kan hier gedownload worden.

Lees meer over: , ,