Live online Olympische Spelen volgen, in Nederland en buitenland

Over enkele uurtjes gaan de Olympische Spelen in Londen dan echt van start met een naar verwachting spectaculaire openingsceremonie. De uitzending van de NOS zal straks om 21:50 uur beginnen op Nederland 1 maar wie niet direct de beschikking heeft over een TV kan ook online terecht om de openingsceremonie en uiteraard ook de rest van de Zomerspelen in Londen tot en met 12 augustus te bekijken.

Het makkelijkst is om gebruik te maken van nos.nl/os2012/ en aanvullend op de website is de livestream ook beschikbaar de mobiele site, via de applicatie van de NOS voor de iPhone en via de Windows applicatie. Via de website en applicaties zijn tevens aanvullende streams beschikbaar van sporten die op dat moment niet op de televisie worden uitgezonden. Deze livestreams worden verder niet voorzien van commentaar.

Woon je echter in het buitenland dan kun je niet terecht op de website van de NOS. Speciaal voor de Nederlandse Antillen is de livestream van Nederland 1 te bekijken op het NOS Youtube kanaal. Mensen die wonen in andere landen kunnen net als vier geleden terecht op de website Eurovisionsports.tv waar ook de livestream van de NOS is te vinden.

Lees meer over: ,